• Новини/Информация
НОВО - Едно от най-черните сублимационни мастила в света!!!


   1. Най-висока наситеност на черното - Сублимационното мастило “Inkmate” е по-стабилно, дори и след прилагане на по-висока наситеност на черното от 20 на 30 процента от критичната точка се запазва стабилния печат с по-висока чернота.

Но не само черния цвят, а също така и другите цветове (C, M и Y) имат по-висока плътност от около 20 до 30 процента, което позволява изразяване на по-разнообразни и наситени цветове;2. Най-добра стабилност при печатане извършвано с всеки вид принтер - Сублимационното мастило “Inkmate” обхваща всички принтери (Epson DESKJET, Epson SureColor, Mutoh, Mimaki, Roland- с DX4, 5, 6, 7 и 5113 глави) с един единствен вид сублимационно мастило давайки толкова силно усещане за черна и цветна наситеност (Единственото в света);3. Разнообразен цветови израз при печат на сублимацинна хартия без покритие - Сублимационното мастило “Inkmate” се представя добре на непокрити сублимационни хартии. Поради това, то е силно препоръчително като заместител за много по-скъпите европейски и американски сублимационни мастила, така че потребителите могат да изпитат двоен ефект от намаляване на разходите при непокритата сублимационна хартия и по-конкурентната цена на сублимационното мастило “Inkmate”;4. Голямо подобрение при отделяните вредни миризми - Всяко сублимационно мастило отделя някаква миризма по време на печат и прехвърляне, защото се състои от различни химикали.

„Inkmate” положи всички усилия за това в продължение на повече от 10 години и най-накрая, новото сублимационно мастило има огромно подобрение в отделяния мирис. С по-малко мирис, може да се създаде свежа среда. В същото време, тя дава по-голяма ефективност, като не е необходимо допълнително време, за да премахнете миризмата след като вече цялата работа е свършена;

     © 2007 Ботексим ООД